FREDERICK DEBUSSCHERE

Frederick Debusschere

Frederick volgde zijn opleiding aan  de bakkerijschool “ Ter Groene Poorte” te Brugge. Tijdens zijn opleiding kon hij stage lopen bij Confiserie Cafe Bauer in Zurich en bij Patisserie Oberweis in Luxemburg.  Nadien leerde hij de knepen van het vak bij Koen Goes in Oostduinkerke en later bij Patisserie Damme, bij Piet Favere. Na die periode besloot Frederiek en zijn vrouw Sarah een eigen zaak met groeimogelijkheden te starten in Mariakerke – Oostende. In 2000 verbouwden ze de bakkerij en de verkoopsruimte volledig en  kozen ze voor de naam “Fijnbakkerij De Busschere “ De naam werd gekozen als teken van  verse en zuivere grondstoffen als basis voor alle bereidingen. Dagelijks worden de klanten dagdagelijks verse broodprodukten  en verfijnde taartjes en biscuiterie aangeboden? Daarnaast heeft Fijnbakkerij Debusschere een eigen chocolademerk Chocolala . de chocoadeproducten van Choclala worden ook bereid met dezelfde principes als de rest van het assortiment. Voor Frederick en Sarah blijft de uitdaging om  creatief bezig te zijn met de producten en heel regelmatig de klanten verrassen met een  waaier van lichte zoetigheden. Alleen zo kan  je een meerwaarde bieden aan uw  producten en kan je uw klanten regelmatig uitnodigen om iets nieuws te proeven in de winkel. De klanten  moeten smelten van de geur van de bakkerij maar ook tegelijkertijd voor het mooie assortiment dat we ze bieden …..

Nieuwpoortsesteenweg 489
8400 Mariakerke - Oostende
T. 059 80 12 98