COPPERHEAD TONIC

Mousse Gin-Tonic

Ingrediënten

  • 3 l Agrum Tonic
  • 5 zestes citroen
  • 10 zestes sinaasappel
  • 10 kruidnagels
  • 20 geneverbessen
  • 70 g koriander
  • 5 vanillestokken
  • 20 g zoethout
  • 5 stukken citroengras
  • 5 zestes limoen
  • 5 zestes pompelmoes
  • 10 g munt
  • 50 gelatinepoeder (180 Bloom)
  • 300 g water
  • 5 l slagroom 35%
  • 500 g suiker
  • 600 g Copperhaed Gin

Streuzel

Ingrediënten

  • 300 g boter
  • 300 g bruine suiker
  • 300 g amandelpoeder
  • 300 g bloem
  • 3 g fleur de sel

Bakken op 150°C gedurende 21 minuten.

Cremeux Kalamansi-sinaasappel

Ingrediënten

  • 700 g Kalamansi
  • 70 g suiker
  • 700 g sinaasappelsap
  • 3 vanille stokjes
  • 3 kruidnagels
  • 10 takjes munt
  • 10 takjes Koriander
  • 4 g zoethout

Verwarmen tot het kookpunt en 20 minuten infuseren. Door puntzeef gieten.

  • 1200 g sap infuus
  • 40 g gelatine poeder (180 Bloom)
  • 200 g water
  • 800 g eieren
  • 950 g suiker
  • 1 kg boter

Afroeren tot 86°C. Gelatine toevoegen. Laten afkoelen tot 35°C TOT 40°C. Boter toevoegen en mixen.

Biscuit “Agrum” olijfolie

Ingrediënten (4 baklaten 40/60)

  • 2260 g suiker
  • 270 g zestes van  citroen,sinaasappel,limoen,pompelmoes
  • 1425 g eieren
  • 633 g olijfolie
  • 1537 g bloem
  • 32 g bakpoeder
  • 1 kg room 35%

Bakken op 180°C gedurende 12 à 15 minuten

NIEK BOSSAERT