STEPHAN DESTROOPER

Stephan Destrooper

Stephan genoot zijn opleiding aan één van de beste bakkerijscholen van ons land. Ter Groene Poorte, te Brugge die zich in de loop der jaren heeft geprofileerd tot “de culinaire school” van ons land. Na zijn schooltijd werkte Stephan als zeer gedreven jonge bakker in binnen- en buitenland o.a. bij de gerenomeerde Parijse Patissiers Fauchon en Pierre Herme. Na 5 jaar in dienst bij deze top-pattisiers, werkte Stephan ook 4 jaar als productieverantwoordelijke in het familiebedrijf van zijn grootvader, Jules Destrooper. Op 27-jarige leeftijd zette Stephan samen met zijn vrouw Catherine de stap als zelfstandig ondernemer. Het resultaat is momeenteel uitgegroeid tot een brood- en banketbakkerij met producten waar je letterlijk de vingers van aflikt en het water je in de mond komt als je de winkel in Sint-Idesbald binnenstapt. Samen met zijn team gedreven vakmensen gaan ze steeds in groep op zoek naar, vernieuwing en dat éne ingredïent dat alles net iets beter (s)maakt… Vakmanschap, stielkennis en honger naar meer, beter en mooier, steeds op zoek naar dat extra's voor hun klanten, iedere dag opnieuw. Recentelijk werd het team ook versterkt met hun zoon Timothy, die met groeiende ambitie een jonge nieuwe wind laat waaien doorheen het bedrijf. Resultaat hiervan zijn, Gentiel en Choc you.

Strandlaan 286 | 8670 KOKSIJDE T/F 058 522 825