SAMMY BOSSU
De zoektocht naar nieuwe smaakcombinaties is een levenswerk van Sam Bossu. In zijn assortiment van gebak en chocoladecreaties kan hij zich samen met zijn team zich volop uitleven. Als lid van de “Créateurs de Desserts” kan hij zijn beroep op een originele en creatieve manier promoten. Het jaar door werkt hij met eigen seizoensgebonden producten, waardoor hij een uitgebreid zomers assortiment patisserie kan aanbieden van fijn chocoladegebak tot koffiegebak en gebak met nootjes in de herfst en de winter. Voorbeelden van zijn creaties exquise taarten en mousses zijn onder meer Ravel: een parfait van melkchocolade op een feuilletine bodem. Plaisir Sucré zijn laagjes chocolade en een ganache van melkchocolade op een hazelnootdacquoise. Een nieuw gamma van authentieke broodproductie wordt in 2015 op punt gesteld.
PATISSERIE BOSSU
Drapstraat 14 - 9810 NAZARETH
T 09 385 42 57 - M 0478 37 71 87