Hazelnootdacquoise
Ingrediënten
- 1400 g hazelnootbroyage
- 800 g suiker
- 2 l eiwit
- 800 g aardappelzetmeel
Bewerking
- Klop het eiwit samen met de suiker op.
- De droge stoffen mengen en voorzichtig onder het eiwit spatelen.
- Afbakken
Koffie biscuit
Ingrediënten
- 565 g amandelbroyage
- 4 eieren
- 500 g eiwit
- 300 g suiker
- 220 g bloem
- 10 g Nescafé
- 200 g krokant of noten
Bewerking
- De broyage met de eieren opkloppen
- Het eiwit met de suiker opkloppen.
- Mengen
- De bloem samen met de Nescafé ,de noten of het krokant onderspatelen
- Afbakken
Whiskymousse
Ingrediënten
- 190 g room
- 75 g dooiers
- 110 g suiker
- 65 g whisky
- 75 cl lobbige room
- 4 blaadjes gelatine
Afwerken met een cacaogelei en een band in chocolade. Versieren met gekarameliseerde pecannoten
Frederick Debusschere